NOVOSTI 2

U zavrsnoj fazi  studijska realizacija novog CD –a ESSO BESTIJA,zavrsni mix pjesama,priprema reklamnih TV I video spotova u vlastitoj produkciji.

-U toku snimanje muzickog projekta BEDIHE MUSINOVIC sa 8 pjesama,kompletna studijska realizacija I priprema za izdavanje ,marketing,video spotovi. Projekt koji ce sigurno skrenuti paznju na izvodjaca ali I na sam nacin rada nase produkcije u afirmaciji “novog imena”.

-Esso Bestija priprema autorske pjesme za nove projekte EMIRA DJULOVICA I NIHADA ALIBEGOVICA.  Sa Nihadom Alibegovicem  je saradnja vec obiljezena hitovima “Ti I ja svijeta dva” , “Ko je da znam” “Ovo malo duse” “Ko nekad u 8” “Na svoju sam ruku” .

-Konkretna saradnja sa EMIROM DJULOVICEM  se ostvaruje prvi put na obostrano zadovoljstvo I Emira I Esse I nesumnjivo ce uroditi novim slusanim pjesmama jednog od najtalentovanjih mladih pjevaca BiH  muzicke scene.

U toku priprema ekskluzivnog  “GOLD CD” izdanja (MP3) sa 40 najslusanijih autorskih pjesama Esse Bestije u izvodjenju eminentnih imena BiH I ex Yu muzicke scene.

Sva pomenuta  izdanja se pripremaju za izdavanje 1.septembra 2012 g I bice dostupna za on line  kupovinu na nasoj stranici.