NOVOSTI 1

 Od polovine septembra 2012 g I zvanicnog izdavanja novih CD-ova ESSO BESTIJA,BEDIHA MUSINOVIC,GOLD CD (sa 40 autorskih hitova Esse Bestije) “BEST OFF” Esso Bestija ,ESSO MUSIC PRODUCTIONS priprema promotivnu turneju po Sjevernoj Americi,sa posebno osmisljenim muzickim show programom ESSO MUSIC SHOW,Esse Bestije I njegovih gostiju ,sa vlastitom produkcijskom opremom,scenografijom,video produkcijom (ziva snimanja priloga za TV emisiju),posebnom I krajnje ozbiljnom reklamnom za svaki nastup.

 Tokom turneje se se organizovati krajnje ozbiljne I profesionalne AUDICIJE za mlade pjevace na kojima ce ESSO MUSIC PRODUCTIONS nastojati otkriti neko “novo ime” I pruziti priliku za afirmaciju mladih talentovanih pjevaca.
 Svjesni smo da su do sad mnogi svojim jeftinim I amaterskim nacinom rada slicnih audicija ukaljali I degradirali takve akcije I ideju,ali MI imamo realne mogucnosti da bez ocekivanja pomoci (sponzora) drugih realizujemo ono sto budemo obecali.
 Jedini imamo :
 -provjerene autore
 -vlastiti kreativni I recording studio
 ‘-mobilni tonski studio
 -Vlastitu video produkciju
 -mobilni studio za video snimanja I montazu
 -izdavanje
 -marketing
 -opremu za Live nastupe (ozvucenje,rasvjeta,scenografija)
 
 Sam nacin AUDICIJE ce biti drugaciji:
 -rad sa “pjevacima”,na pjesmama koim se zele takmiciti,
 -studijsko snimanje pjesama,
 -video spot izvodjaca,
 -nepristrasno on line glasanje na web stranici,
 -you tube I Tv prezentacija svih izvodjaca
 
 O nasim mogucnostima I dosadasnjem iskustvu u radu sa mladim pjevacima od kojih su mnogi postali danas poznata imena potencijalni kandidati se mogu uvjeriti na samoj stranici. Nasi rezultati su najbolja preporuka za saradnju.
 
 O detaljima ovog za nas OZBILJNOG projekta ce te biti obavjesteni uskoro po zavrsetku svih tehnickih priprema od strane EMP TEAM-a.